به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : شنبه ۱ دی ۱۴۰۳
خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)

 

ساماندهی

خانه » بخش خبری ام بی فیلم » اخبار موسیقی ایران و جهان » زنگ نخستین فستیوال موسیقی معاصر به صدا درآمد

زنگ نخستین فستیوال موسیقی معاصر به صدا درآمد

۷۰۳۴۳_۶۳۵۹۷۱۰۵۵۵۹۹۵۴۰۰۶۲_m

زنگ نخستین فستیوال موسیقی معاصر به صدا درآمد

 

اولین فستیوال موسیقی معاصر تهران روز یکشنبه با حضور عوامل برگزارکننده در موزه هنرهای معاصر به طور رسمی آغاز شد.

به گزارش ام بی فیلم به نقل از هنرانلاین ، نخستین فستیوال موسیقی معاصر تهران صبح امروز در حالی آغاز به کار کرد که فرزاد طالبی مدیر دفتر موسیقی و بهرام جمالی مدیرعاملفیلمرودکی مهمان ویژه آن بودند.

در ابتدای این نشست خبری احسان تارخ مدیر اجرایی این فستیوال گفت: از زمان ایده تا اجرای این برنامه یک سال گذشت و خدا را شکر توانستیم سربلند از آن بیرون آییم. این برنامه با حمایت موزه هنرهای معاصر و دفتر موسیقی برگزار شده و این دوستان تا به این لحظه حمایت تمام‌قد از ما داشته‌اند.

وی افزود: بخش علمی برنامه از دو روز گذشته با برگزاری نشست‌های پژوهشی در خانه هنرمندان به‌صورت نیمه‌رسمی آغاز به کار کرد، اما امروز رسماً این فستیوال آغاز بکار خواهد کرد. از امشب تا جمعه‌شب از ۱۱ صبح الی ۱۱ شب در چند سالن تهران برنامه‌های متنوعی را شاهد خواهیم بود.

تارخ ادامه داد: در این یک هفته ما میزبان ۱۷ هنرمند از خارج کشور خواهیم بود که ۱۱ نفر از این افراد امروز وارد ایران شدند و شش نفر باقی هم تا یکی دو روز آتی وارد ایران خواهند شد.

دومین سخنران برنامه نوید گوهری مدیر هنری این فستیوال بود. او گفت: سال گذشته کانون موسیقی‌دان‌ها آغاز به کار کرد و تا به امروز چهار برنامه برگزار کردیم، اما امسال با یک رویکرد مناسب توانستیم تلفیقی از موسیقی و هنرهای معاصر را پدید آوریم.

وی افزود: این نوع از موسیقی به شکل بداهه بوده و سعی شد از گروه‌های باکیفیت و استاندارد در این برنامه استفاده شود.

مدیر مرکز موسیقی هم ضمن تشکر از عوامل از این برنامه گفت: خیلی خوشحالم که از قالب‌های دیگر در موسیقی این فستیوال بهره برده شده است. ما نیز در دفتر موسیقی تمام تلاشمان را کردیم تا بتوانیم برنامه‌ای به نحو احسنت را به ارمغان آوریم.

فرزاد طالبی ادامه داد: امیدوارم سال آتی هم شاهد برگزاری دومین بخش از این فستیوال با تمام نقاط قوت و ضعف آن باشیم.

آخرین سخنران برنامه بهرام جمالی مدیرعامل بنیاد رودکی بود که در صحبت‌های خود گفت: فستیوال‌های موسیقی معاصر در دنیا چند دهه است که راه افتاده و تقریباً توانسته یک ژانر مشخصی را از لابه‌لای تمام گونه‌های متفاوت موسیقی جدا کند و در قالب فستیوال اجرا کند.

وی ادامه داد: تجربه فستیوال موسیقی معاصر تهران اولین تجربه‌ی سازماندهی‌شده است که در حال رخداد است و به نظر من جای آن در فضای موسیقی بسیار خالی بوده است.

مدیرعامل بنیاد رودکی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر خیلی مهم است آهنگسازانی که با رویکرد موسیقی معاصر و موسیقی که از ۱۹۹۰ به بعد رایج است، آهنگسازی می‌کنند، جایی برای عرضه و شنیده شدن آثارشان داشته باشند. حجم قابل توجهی از هنرمندان و گروه‌های هنری در دنیا هستند که در این فضا کار می‌کنند و آهنگسازانی موسیقی می‌سازند، ما باید بتوانیم رابطه‌ای منطقی با این هنرمندان در دنیا ایجاد کنیم. به نظر من باید سالی یک بار در ایران موسیقی معاصر یک گردهمایی هنری ایجاد کند که تبادل و انتقال تجربیات در آن صورت بگیرد و این اتفاق از نظر من بسیار حائز اهمیت است.

جمالی در ادامه عنوان کرد: ما فکر می‌کنیم که تمام اتفاقات اجرایی باید توسط بخش‌های تخصصی خصوصاً بخش‌های خصوصی اتفاق بیفتد. بنیاد رودکی به عنوان نقش حمایتی خود از امکانات استفاده می‌کند و سعی می‌کند کمکی باشد تا فستیوال راحت‌تر و مقداری فراغ بال بیشتر حرکت کند. ما بخش حمایتی خود را از جریان‌های هنری باید داشته باشیم و فستیوال موسیقی معاصر از جریان‌هایی است که در ابتدا باید کمکش کرد تا بتواند نهادینه شود و جای خود را در بین تمام جشنواره‌های که در حال برگزاری است، باز کند.

جمالی در ادامه افزود: جشنواره‌های رسمی چون جشنواره موسیقی فجر و جشنواره موسیقی جوان در حال حاضر به عنوان یک برنامه سالانه و با زمان مشخص ثبت شده‌اند و اتفاقی هستند که برای خود، تاریخ ساخته‌اند. یعنی الان اگر می‌گوییم فستیوال موسیقی جوان، فصل آن تابستان و شهریورماه است. وقتی از فجر صحبت می‌شود یعنی بهمن‌ماه، این جشنواره‌ها همه ثبت و نهادینه شده‌اند و دیگر همه هنرمندان می‌دانند که در طول سال با دو جشنواره رسمی مواجه خواهند بود. اگر بتوانیم برای فستیوال موسیقی معاصر تهران چنین سرنوشتی را برنامه‌ریزی کنیم که تاریخ و زمان آن در تقویم هنری یا جریان‌های موسیقی جا بیفتد، به لحاظ مدیریتی و برنامه‌ریزی کار خیلی راحت‌تر خواهد بود تا اینکه هر سال بخواهد در یک ماه برگزار شود.

اولین فستیوال موسیقی معاصر ۴ تا ۸ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.


منبع : musiciran.ir

این مطلب تنها در ام بی فیلم باز نشر شده و ام بی فیلم هیچ گونه مسئولیتی در قبال محتوای آن نخواهد داشت

باکس دانلود
باکس تبلیغات

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز