به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد، آزادی خود ماه است كه او را پایبند می كند.

 

ساماندهی

خانه » خواص درمانی هسته انبه

خواص درمانی هسته انبه

خواص درمانی هسته انبه

انبه میوه‌ای است که با اصل و نسب دیرینه فواید بی نظیری را در خود جای داده است و این خواص حیرت انگیز را به نوعی به فرزند خود؛ هسته اش هم انتقال داده است، این میوه از درمان آسم گرفته تا بیماری های پوست و مو را تضمین می کند.
در همین راستا باشگاه خبرنگارن جوان قصد دارد تا در این مطلب شما را با خواص درمانی و منحصر بفرد هسته انبه آشنا کند، پس پیشنهاد می کنیم شما نیز از این خواص خارق العاده اطلاع پیدا کنید و این مطلب را از دست ندهید.
انبه
انبه، درختی است زیبا که ارتفاع آن به ۱۰ متر می‌رسد؛ منشا انبه، هند و مالزی و برمه است، ولی اکنون در تمام مناطق استوایی کشت می‌شود.
انبه سرشار از فواید دارویی و درمانی است؛ این میوه همانند آووکادو، یکی از میوه‌هایی است که دور ریز ندارد.

انبه میوه‌ای شیرین و خوش‌طعم است که باید حتما به صورت رسیده مورد استفاده قرار گیرد؛ انبه نارس ممکن است برای بعضی افراد باعث به‌وجود آمدن بلغم شود؛ این میوه بیشتر به شکل بیضی است و هسته‌ایی بزرگ دارد.

خواص کلی هسته انبه

هسته انبه جزو پر فایده‌ترین هسته‌ها به شمار می‌رود؛ مغز آن سرشار از مواد مغذی است. خوردن مغز هسته انبه برای درمان سرماخوردگی و اثرات آن مانند سرفه‌های شدید موثر است؛ از دیگر خواص این هسته جادویی، می‌توان به ضد انگل بودن آن اشاره کرد.

این هسته پرخاصیت، از داورهای طبیعی موثر برای از بین بردن اسهال خونی و رفع استفراغ به شمار می‌رود؛ هسته انبه به هضم غذا کمک کرده و در تقویت دستگاه گوارش مفید است همچنین به رفع بواسیر خونی کمک می‌کند.
اختلالات قاعدگی و خون‌ریزی که بین دو عادت ماهانه اتفاق می‌افتد، یا خون‌ریزی رحم، یکی از مشکلات شایعی است که خیلی از خانم‌ها به آن دچار می‌شوند؛ رفع این مشکل و منظم کردن دوره قاعدگی از دیگر خواص این هسته جادویی است.

درمان آسم با هسته انبه
مغز هسته انبه، برای تقویت دستگاه تنفسی کاربرد فراوان دارد و قادر است اختلالات تنفسی مانند تنگی نفس و بیماری آسم را درمان کند.

مبارزه با سرطان
آنتی اکسیدان‌هایی مانند کورستین، آستراگالین، فیستین و اسید‌گالیک موجود در انبه، بدن را در برابر سرطان‌هایی چون روده بزرگ، سرطان سینه، سرطان خون و پروستات ایمن می‌سازد.
کنترل سطح کلسترول خون در وضعیت مساعد
انبه همچنین هسته آن، دارای سطح بالایی از ویتامین C، پکتین و فیبر است که به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کند؛ این میوه خوش طعم منبع غنی از پتاسیم بوده که برای تقسیمات سلولی و تنظیم مایعات بدن مفید است.

جلوگیری از ابتلا به دیابت با مصرف انبه
علاوه بر میوه انبه و هسته آن، پوست انبه نیز برای سلامت بدن بسیار مفید است.
افراد مبتلا به دیابت، فقط با جوشاندن شش برگ انبه، در آبِ‌جوش و قرار دادن آن در یک ظرف در طول شب و نوشیدن جوشانده صاف شده آن در صبح می‌توانند به تنظیم سطح انسولین خون خود کمک کنند.

مصرف پودر هسته انبه برای داشتن دندان‌ها و لبخندی زیبا
مغز هسته‌های خشک شده انبه را پودر کنید و مقداری از آن را کف دست‌ خود بریزید سپس مسواک‌تان را کمی مرطوب کرده و به پودر آغشته کنید؛ مطابق معمول مسواک بزنید تا دندان‌های‌تان سفید و سالم شوند.

خواص بی نظیر هسته انبه برای پوست
مصرف انبه و قرار دادن قطعات آن روی پوست، به افراد کمک می‌کند تا منافذ پوستی بسته شود و باعث طراوت و زیبایی صورت می‌شود؛ ماسک انبه قابل استفاده برای هر نوع پوستی است و این میوه، منافذ مسدود را باز کرده و مانع از ایجاد جوش صورت می‌شود.

کافی است یک انبه را به قطعات نازک برش و آنها را روی پوست صورت خود به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید و سپس صورت خود را بشویید تا اثر شگفت‌انگیز این میوه را بر پوست خود مشاهده کنید.

خواص درمانی هسته انبه برای پوست و مو

 

خواص درمانی هسته انبه

مصرف هسته انبه برای درمان شوره سر
هسته انبه می‌تواند کمک موثری برای درمان و رهایی از شوره‌های ناخوشایند سر باشد. کره هسته انبه را بگیرید و به سرتان بمالید با این روش علاوه بر درمان شوره موهای‌تان هم تقویت شده و جلوه و درخشندگی خاصی پیدا می‌کنند. برای اثربخشی بیشتر می‌توانید این کره را با روغن خردل یا عسل مخلوط کنید تا از طاسی سر، ریزش‌ و زود سفیدن موها هم جلوگیری کنید.

برای تهیه کره هسته انبه کافی است چند عدد هسته انبه رسیده را جمع‌آوری کرده و در محلی گرم، خشک و پرسایه نگهداری کنید تا کاملا خشک شوند.

زمانی که هسته‌ها خشک شدند و پوسته بیرونی آن‌ها خشک و داخل‌شان پوچ و شکننده شد، می‌توانید به راحتی مغز درون هسته را خارج کنید در یک ظرف مناسب نگه‌داری کنید در حقیقت همین مغز هسته است که حاوی مواد مغذی و دارویی است؛ به میزان لازم هسته خشک شده را پودر کنید و با مقداری آب مخلوط کنید.
آب را قطره‌قطره اضافه کنید تا خمیر شود و مواد‌ تنها به اندازه یک قاشق باشد. به این خمیر کره هسته گفته می‌شود و خواص دارویی بسیار زیادی خواهد داشت.
مصرف هسته انبه برای موهای سالم
روغن هسته انبه منبعی غنی از اسیدهای چرب سالم و ضروری، مواد معدنی و انواع ویتامین‌ها است. می‌توانید به راحتی این روغن را در منزل تهیه و مصرف کنید، چگونه؟

لایه بیرونی هسته انبه را جدا کنید و با مقداری روغن نارگیل، زیتون، کنجد و یا خردل مخلوط کنید.

بعد از اینکه مواد را خوب با هم ترکیب کردید، مخلوط را در یک ظرف مناسب ریخته و برای مدت زمان یک هفته در مجاورت نور‌خورشید قرار دهید.

بعد از گذشت یک هفته روغن برای استفاده حاضر و آماده است؛ مصرف منظم و مرتب این روغن می‌تواند از ریزش و سفید شدن زود‌هنگام موها جلوگیری کند.

مصرف هسته انبه برای سلامت پوست
روغن هسته انبه یک مرطوب کننده عالی برای پوست شما است. روغن به دست آمده از هسته انبه در انواع لوسیون‌ها و کرم‌های مخصوص زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن بسیاری از مواد مغذی و لازم برای پوست‌تان را تامین کرده و از ایجاد چین و چروک‌های احتمالی پوست پیشگیری می‌کند. روغن هسته انبه روی پوست صورت فاقد چربی و روغن است.

مصرف هسته انبه برای لب‌های خشک
شما می‌توانید از روغن هسته انبه به عنوان یک بالم‌لب (چرب‌لب) صد درصد طبیعی استفاده کنید، این روغن با آبرسانی مناسب به پوست لب از خشکی لب‌ها و در نتیجه ایجاد ترک‌خوردگی روی آن‌ها جلوگیری می‌کند.

سعی کنید هر شب قبل از خواب مقداری روغن هسته انبه را روی لب‌های خود بمالید. این روغن با جوان‌‌سازی سلول‌های پوست و مرطوب نگه داشتن آن‌ها از ایجاد سلول‌های مرده پوستی جلوگیری کرده و به درمان سریع خشکی و ترک‌خوردگی‌های ناشی از آن کمک می‌کند.

منبع:خواص درمانی هسته انبه

خواص درمانی هسته انبه

باکس دانلود
باکس تبلیغات
دسته‌بندی نشده

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز