به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴
تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را. (حضرت علی علیه‌السلام)

 

ساماندهی

خانه » سریال ایرانی » درباره اتفاق‌ها و غافلگیری‌های مهم قسمت پانزدهم «کارناوال» | امیرحسین رفت، افتو روی استیج آمد

درباره اتفاق‌ها و غافلگیری‌های مهم قسمت پانزدهم «کارناوال» | امیرحسین رفت، افتو روی استیج آمد

درباره اتفاق‌ها و غافلگیری‌های مهم قسمت پانزدهم «کارناوال» | امیرحسین رفت، افتو روی استیج آمد

طرح از :شبنم رضوانی

در قسمت پانزدهم «کارناوال» شاهد اتفاق‌های مهمی هستیم. از یک طرف امیرحسین رستمی از ادامه حضور در این رقابت انصراف داده و سامان احتشامی به جای او روی صحنه می‌رود و از سوی دیگر کاراکتر عروسکی «افتو» برای اولین‌بار در جمع تماشاچی‌ها ظاهر می‌شود. نتیجه رقابت میان سامان احتشامی و محسن شریفیان هم یکی از شگفتی‌های این قسمت است.

به گزارش فیلم‌نیوز، امیرحسین رستمی در قسمت پانزدهم «کارناوال» از ادامه رقابت در این رئالیتی انصراف سفارش بک لینک داد.

در مرحله اول «کارناوال»، روزبه فیلمامیرحسین رستمی و سامان احتشامی هرسه در یک گروه قرار داشتند. روزبه حصاری به عنوان سرگروه به مرحله دوم رفته و امیرحسین رستمی با یک برد و یک باخت، به عنوان نفر دوم به مرحله بعد راه پیدا کرده بود. سامان  احتشامی هم که حذف شده بود.

درحالیکه قرار بود در قسمت پانزدهم، امیرحسین رستمی و محسن شریفیان باهم رقابت کنند اما سامان احتشامی به برنامه آمد و به جای رستمی مقابل شریفیان قرار گرفت. رامبد جوان ابتدای برنامه اعلام کرد که اجرای رستمی حاضر نشده و او برای آماده‌سازی دکور و متن و مسائل دیگر به زمان بیشتری نیاز داشته است اما تیم کارناوال بنا به دلایلی حتما باید خیلی زود این برنامه را ضبط می کرده‌اند. به همین دلیل  هم رستمی مجبور به انصراف شده است.

پنجشنبه ۸ آبان ویدئویی از امیرحسین رستمی کناردست سامان احتشامی منتشر شد که در آن رستمی از دلایل انصرافش گفت. او توضیح داد: «من خواهش کردم از سامان عزیزم قبول زحمت کند و این مسیر کارناوال را ادامه دهد و او هم رفاقت را بر من تمام کرد. واقعا دوست داشتم در ادامه باشم و واقعا با هر آنچه که در توانم بود تلاش کردم بشود اما نشد. یک جاهایی دیگر دست من نیست و تصمیم‌گیرنده من نیستم.»

یکی دیگر از نکات مهم قسمت پانزدهم این بود که کاراکتر عروسکی «افتو» برای اولین‌بار روی استیج کارناوال رفت. پیش‌ از این «افتو» صرفا در آیتم‌های مخصوص به خودش حضور داشت و هیچ‌وقت در جمع تماشاچی‌ها ظاهر نشده بود. حتی رامبد جوان هم اعلام کرده بود جنس «افتو» با جناب‌خان فرق دارد و شاید هیچ‌وقت روی صحنه نرود. با این حال در قسمت پانزدهم افتو برای اولین‌بار با تماشاچی‌ها روبه‌رو شد. او گفت دنبال گنج بوده و برای دستشویی کردن روی استیج آمده است. رامبد شرایطی فراهم کرد که افتو با شرکت‌کننده‌ها وارد تعامل شود. از آنها خواست اگر از افتو خوششان می‌آید به او رای دهند و فقط ۳۰ نفر رای ندادند.

نتیجه رقابت میان محسن شریفیان و سامان احتشامی هم در بخش دفاعیه بسیار جالب بود. آرا تا پایان کاملا مساوی پیش رفت و فقط به خاطر ۳ رای بیشتر، شریفیان «کارناوال» را ترک کرد. احتشامی که تا پایای حذف از «کارناوال» پیش رفته بود، به خاطر انصراف رستمی به بازی برگشت و حالا توانست یکی از رقبای قدرتمند را حذف کند و این اتفاق برای همه غافلگیرکننده بود.

«کارناوال» به کارگردانی و اجرای رامبد جوان، چهارشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها در پلتفرم فیلم‌نت منتشر می‌شود.

پست های مشابه :

درباره ارجاع‌های سینمایی مستند سینمایی «بنز ایرانی» که به تازگی وارد شبکه خانگی شده | بنز سواری در اتوبان سینما

نگاه اجمالی به قسمت اول سریال «برتا؛ داستان یک اسلحه» | به هدف شلیک کن

نگاه اجمالی به قسمت اول سریال «برتا؛ داستان یک اسلحه» | به هدف شلیک کن

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه *

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

سریال

باکس دانلود
باکس تبلیغات

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز