مضرات تخم کتان برای بیماران و زنان باردار
مصرف تخم کتان در دوران بارداری
تصور بر این است که مصرف خوراکی تخم کتان در دوران بارداری با مضراتی همراه می باشد، چرا که تخم کتان می توانید عملکردی شبیه به هورمون استروژن داشته باشد. برخی از متخصصین معتقدند که این موضوع می تواند در دوران بارداری مشکلاتی را به همراه داشته باشد، هر چند تا به امروز شواهد علمی و بالینی قابل استنادی در خصوص مضرات مصرف تخم کتان در دوران بارداری ارائه نشده است.
مضرات تخم کتان در دوران شیردهی
تاکنون مطالعات کمی در خصوص بی زیان بودن مصرف تخم کتان در دوران شیردهی صورت گرفته است و در میان محققان در این خصوص توافق نظری وجود ندارد. در حالی که بسیاری از متخصصان مراقبت و نگهداری از کودکان، مصرف روغن دانه کتان را در دوران شیردهی بی زیان می دانند ولی برخی از مهمترین نهادهای پزشکی در جهان مصرف آن را توصیه ننموده اند، برای نمونه وب سایت معتبر مایو کلینیک، وابسته به کلینیک مایو، اشاره دارد که بنابر تحقیقات صورت گرفته بر روی جانوران، در خصوص مصرف روغن دانه کتان در دوران شیردهی، نتایج نشان می دهد که برخی مخاطرات در خصوص مصرف روغن دانه کتان در دوران شیردهی وجود دارد، هر چند مایو کلینیک در خصوص اینکه چه خطراتی وجود دارد، توضیحی نداده است. از سوی دیگر وب سایت «کلی مام» که یکی از وب سایت های معتبر در زمینه شیردهی می باشد، معتقد است که مصرف روغن دانه کتان در دوران شیردهی هیچ گونه عوارضی ندارد. به هر روی توصیه می شود قبل از مصرف هر گونه مکملی در دوران شیردهی، با پزشک خود مشورت کنید.
اختلالات خونریزی
یکی از مواردی که شاید بتوان آن را از مضرات تخم کتان برشمرد، تاثیر آن بر انعقاد خون است. تخم کتان می تواند فرایند لخته شدن خون را کُند نماید و این نگرانی وجود دارد که مصرف تخم کتان خطر خونریزی را در افرادی که دچار اختلالات خونریزی هستند افزایش دهد. بنابراین اگر دچار اختلالات خونریزی هستند از مصرف تخم کتان (بذر کتان/دانه کتان) اجتناب نمایید.
منبع:مضرات تخم کتان
مضرات تخم کتان
راهنما
در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید