به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳
لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.

 

ساماندهی

خانه » قرص فمی لاکت چیست؟

قرص فمی لاکت چیست؟

قرص فمی لاکت چیست؟

فمی لاکت مکملی برای تمام اعضای خانواده به صورت کپسول خوراکی و حاوی مقادیر بالایی از باکتری های سودمند (لاکتوباسیل ها، بیفیدوباکترها و استرپتوکوکوس) به همراه پری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید (کمک کننده به رشد و فعالیت پروبیوتیک ) می باشد. کانت این محصول CFU 10 است و سویه ها و پری بیوتیک به کار رفته شامل موارد زیر می باشد:

Lactobacillus casei
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium breve
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus
(Fructooligosaccharides (FOS+
این محصول فاقد گلوتن می باشد.

موارد مصرف کپسول فمی لاکت

برطرف کردن علائم گاستروآنتریت شامل انواع اسهال از جمله اسهال های ویروسی، مسافرتی، ناشی از مصرف آنتی بیوتیک (جهت بازگرداندن تعادل فلور طبیعی دستگاه گوارش)
بهبود علائم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ” از جمله نفخ و دردهای شکمی و یبوست”
کاهش علائم بیماری های التهابی روده (IBD) مانند اسهال یا یبوست،کاهش دفعات عود بیماری و نگهداری دوره بهبود
کاهش مقاومت به انسولین و کنترل بهتر قند خون در بیماری های متابولیک مانند دیابت نوع ۲
بهبود هضم و جذب مواد غذایی و تقویت قوای جسمانی در برابر استرس ها، مسافرت و تغییرات فصلی و تغذیه ای
مقدار و روش مصرف کپسول فمی لاکت
روزانه ۱ تا ۲ کپسول فمی لاکت توصیه می شود. بهترین زمان مصرف پس از غذا می باشد.

عوارض جانبی کپسول فمی لاکت

همه پروبیوتیک ها به طور طبیعی در بدن وجود دارند و همگی به عنوان عوامل *GRAS یعنی ایمن، توسط سازمان غذا و داروی آمریکا FDA ثبت شده و تاکنون عارضه جانبی خاص و مورد سمیت برای پروبیوتیک ها گزارش نشده است.

مصرف پروبیوتیک ها در برخی افراد ممکن است باعث ایجاد نفخ گردد که با ادامه مصرف برطرف می گردد. در صورت ادامه این عارضه و یا بروز عوارضی مانند راش پوستی، خارش و سرفه حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
احتیاط و منع مصرف کپسول فمی لاکت
هیچ مورد منع مصرفی برای این فرآورده وجود ندارد.
در مواردی مانند نقص سیستم ایمنی، قبل از جراحی های شکم، سندروم روده کوتاه و ریسک ایسکمی مزانتر تجویز پروبیوتیک ها باید با احتیاط بیشتری صورت گیرد.
مصرف کپسول فمی لاکت بارداری و شیردهی

طبق مطالعات اخیر در تمام دوران بارداری و شیردهی ایمنی پروبیوتیک ها کاملاً اثبات شده است.

تداخل دارویی کپسول فمی لاکت

آنتی بیوتیک ها : به دلیل اینکه مصرف همزمان کپسول فمی لاکت با آنتی بیوتیک ها می تواند تا حدی باعث کاهش اثر پروبیوتیک ها گردد، بهتر است در حدود ۲ الی ۴ ساعت بین مصرف خوراکی آنتی بیوتیک و پروبیوتیک فاصله زمانی رعایت گردد.

مزایای درمانی مصرف پروبیوتیک ها

پروبیوتیک ها باکتری هایی است که به حفظ تعادل طبیعی ارگانیسمها در روده کمک می کند. دستگاه گوارش نرمال انسان شامل ۴۰۰ نوع باکتری پروبیوتیک است که باعث کاهش رشد باکتری های مضر و ترویج یک سیستم گوارشی سالم است. بزرگترین گروه از باکتری های پروبیوتیک در روده باکتری های اسید لاکتیک است، مخمر نیز یک ماده پروبیوتیک است. پروبیوتیک ها نیز به عنوان مکمل های غذایی در دسترس هستند. اکثر ما تا امروز نام پروبیوتیک به گوش‌مان خورده اما ممکن است در مورد خواص این گروه از باکتری‌ها کاملا مطلع نباشیم. خوراکی‌های غنی شده با این باکتری‌های مفید از جمله ماست، پنیر، نان و… را می‌توان در بیشتر سوپرمارکت‌ها پیدا کرد اما جدا از این خوراکی‌ها مکمل‌هایی نیز وجود دارند که همه پروبیوتیک‌های مورد نیاز شما را یکجا در یک کپسول فراهم آورده‌اند.

این باکتری‌ها بی‌عارضه هستند

تاکنون هیچ عارضه جانبی خاص و مورد سمی برای پروبیوتیک‌ها گزارش نشده است.همه پروبیوتیک‌ها به طور طبیعی در بدن وجود دارند و هیچ منع مصرفی برای این فرآورده وجود ندارد. اگرچه توصیه می‌شود این محصولات در دوران بارداری، شیردهی و بیماران با ضعف سیستم ایمنی حتما با مشورت پزشک مصرف شوند. مصرف همزمان این فرآورده‌ها با هیچ دارویی تداخل ندارد.حتی همزمان با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها برای افزایش اثر ضدمیکروبی و جلوگیری از عوارض ناشی از آنها توصیه می‌شود. همچنین برای رسیدن به حداکثر اثر درمانی بهتر است این مکمل‌ها در یخچال و در دمای ۲تا۸ درجه نگهداری شوند. این فرآورده‌ها در دمای اتاق تا ۳،۲ روز قابل نگهداری هستند.

همه فایده‌های میکروب‌های دوست بدن

پروبیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها تاثیرات بسیاری دارند؛ از جمله بهبود انواع اسهال (ویروسی، مسافرتی، ناشی از مصرف آنتی‌بیوتیک، مزمن) و یبوست و نفخ؛ کاهش علائم سندرم روده تحریک‌پذیر(IBS)؛ کاهش علائم بیماری‌های التهابی روده (کولیت و کرون)؛ کاهش میزان کلونیزاسیون هلیکوباکترپیلوری در معده و در نتیجه کاهش احتمال زخم‌های گوارشی؛ کمک به هضم و جذب مواد غذایی؛ بهبود بیماری‌های کبدی؛ کاهش جذب کلسترول؛ تولید ویتامین‌های گروه B و ویتامین K؛ تقویت سیستم ایمنی در برابر باکتری‌های بیماری‌زا؛ کاهش دوره نقاهت بیماری‌های عفونی؛ کاهش عفونت‌های دستگاه تناسلی؛ کاهش احتمال عفونت مجدد؛ بهبود علائم آلرژی‌های تنفسی و پوستی به خصوص در کودکان و پیشگیری و مهار بیماری‌های سرطانی. بلافاصله پس از مصرف اثرات آن را خواهید دید!

اثرات باکتری‌های پروبیوتیک بر بدن

از اولین زمان مصرف و اولین دوز درمانی مشاهده می‌شود. مسلما برای رسیدن به حداکثر اثرگذاری باید در روده به یک تعداد مشخص و مناسبی برسند. بنابراین ممکن است از این بابت چند روز طول بکشد. درکل سرعت اثرگذاری این محصولات با توجه به هدفی که برای آن مصرف می شوند، می‌تواند متفاوت باشد؛ بعضی از اثرات پروبیوتیک‌ها قائم به مصرف خود سلول است. یعنی خود سلول پروبیوتیک بدون نیاز به واسطه شروع به اثرگذاری در بدن می‌کند. برای مثال در موارد پیشگیری از اسهال، نفخ و کولیت اطفال این اثر خیلی سریع مشاهده می‌شود، چون خود سلول پروبیوتیک موادی را داخل بدن ترشح می‌کند و سریع بر دیواره روده اثر می‌گذارد اما برخی موارد مثل تقویت سیستم ایمنی بدن یا مشکلات روده‌ای مزمن نیاز به زمان بیشتری دارند تا با کمک پروبیوتیک‌ها برطرف شوند. در این موارد سلول پروبیوتیک یکسری واسطه‌هایی را داخل بدن ایجاد می‌کند و از طریق آنها اثر می‌گذارد. سلول‌های پروبیوتیک فلور گذرا هستند یعنی بعد از ورود به بدن و تاثیرگذاری، به مرور زمان توسط مدفوع خارج می‌شوند. حال اگر فرد بخواهد در تمام طول حیاتش از اثرات مفید این باکتری‌ها استفاده کند بالطبع باید یک دوز نگهدارنده را همیشه مصرف کند. اگرچه مشکل بالینی که فرد به آن منظور پروبیوتیک‌ها را مصرف کرده است پس از یک مدت زمان مشخص درمان می‌شود

مصرف بیش از حد هم مشکلی ایجاد نمی‌کند!
پروبیوتیک‌ها جز داروهای گروه (GRAS (Generally Regarded as Safe به شمار می‌روند یعنی مشکلی با مصرف کردن یا حتی زیاد مصرف کردن آنها ایجاد نمی‌شود. خیلی‌ها سؤال می‌کنند آیا می‌توانیم مثلا به جای ۲ کپسول ۳ عدد از آن را استفاده کنیم؟ پاسخ مثبت است زیرا مشکلی در بدن ایجاد نمی‌کنند و اضافه باکتری‌ها از طریق مدفوع دفع می‌شوند. فقط ممکن است در برخی‌ها مدفوع‌شان به میزان کمی آبکی‌تر شود. خیلی از افراد نیز با مصرف زیاد، تغییری در مدفوع شان حس نمی‌کنند. حتی خانم‌های باردار، بیماران سرطانی، سالمندان و کسانی که ضعف سیستم ایمنی دارند نیز می‌توانند از این مکمل‌ها استفاده کنند. گرچه در افرادی که رژیم‌های دارویی خاص دارند توصیه می‌شود قبل از مصرف با پزشک یا داروسازشان مشورت کنند. اما در کل محدودیت خاصی برای مصرف آنها وجود ندارد و افراد در صورت آگاهی از نحوه مصرف آنها بدون نسخه پزشک می‌توانند محصولات را از داروخانه‌ها تهیه کنند. نکته مثبت دیگر در مورد این محصولات وجود همزمان پری بیوتیک FOS همراه با پروبیوتیک است. پری‌بیوتیک‌ها غذای مصرفی باکتری‌های پروبیوتیک هستند که به صورت فیبرهای غیرقابل هضم در روده مصرف‌کننده باقی می‌مانند و فقط این باکتری‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند که باعث سرعت بخشیدن به رشد و زنده ماندن پروبیوتیک‌ها در بدن میزبان می‌شوند. این محصولات را سین‌بیوتیک می‌نامند.

شرایط نگهداری کپسول فمی لاکت

با توجه به نتایج تست های پایداری، محصولات پروبیوتیکی زیست تخمیر را می توان به مدت ۲ الی ۳ هفته در دمای اتاق نگهداری نمود اما بهترین شرایط نگهداری این فرآورده داخل یخچال و در دمای ۲ تا ۸ درجه می باشد.

منبع:قرص فمی لاکت چیست؟

قرص فمی لاکت چیست؟

باکس دانلود
باکس تبلیغات
دسته‌بندی نشده

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز