به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳
عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.

 

ساماندهی

خانه » دانلود فیلم و سریال » عوارض کلوبتازول چیست؟

عوارض کلوبتازول چیست؟

پماد کلوبتازول چیست ؟

عوارض کلوبتازول چیست؟

پماد کلوبتازول سبب کاهش التهاب پوستی پسوریازیس و رفع مشکلات پوستی کاربرد دارد. پماد کلوبتازول منجر به تحریک آنزیم های لازم جهت کاهش این التهابات خواهد شد. به گزارش مجله اینترنتی زیگیل پماد کلوبتازولبرای درمان کوتاه مدت خارش ناشی از ضایعات پوستی پسوریازیس و التهابات آن مصرف میشود.

پماد کلوبتازول در گروه I کورتیکواستروئیدهای با قدرت اثر خیلی زیاد قرار دارد و معمولا برای درمان پسوریازیس و یا بیماری درماتوز حاد که به دیگر کورتیکواستروئیدهای با قدرت اثر کمتر پاسخ نداده اند، استفاده می شود.طبق گزارشات بدست امده پماد کلوبتازول برای درمان کوتاه مدت سوختگی های خفیف، خارش بدن و التهاب پوستی ناشی از نیش حشرات، اگزما، درماتیت سبوره ای، درماتیت آنوپیک، درماتیت تماسی، درماتوز التهابی و پسوریازیس مورد استفاده قرار می گیرد.

موارد و مقدار مصرف پماد کلوبتازول

‏درماتوز التهابی پاسخ‌دهنده به کورتیکواستروئید.
بزرگسالان: به صورت موضعی، دو بار در روز (یک بار صبح و یک بار شب)، بر روی پوست مبتلا مالیده می‌شود. مدت ‏درمان از ۱۴ روز و مقدار مصرف پماد یا کرم از ۵۰ گرم در هفته نباید تجاوز کند.

مكانیسم اثر

ضد التهاب: كلوبتازول با تحریك ساخت آنزیم‌های لازم موجب كاهش پاسخ التهابی می‌شود. كلوبتازول از گروه I كورتیكواستروئیدهای دارای فلوئور با قدرت اثر خیلی زیاد است كه معمولاً در تدابیر درمانی درماتوز حاد كه به دیگر كورتیكواستروئیدهای با قدرت اثر كمتر پاسخ نداده‌اند ، استفاده می‌شود.

مقدار مصرف پماد کلوبتازول

درباره مقدار مصرف پماد کلوبتازول باید گفت این پماد در بزرگسالان دو تا سه بار در روز و به صورت موضعی می باشد. مصرف این پماد در کودکان کمتر از ۱۲ سال توصیه نمی شود. مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی فقط با توصیه پزشک مورد مصرف قرار می گیرد

فارماكوكینتیك

جذب: مقدار جذب كلوبتازول به قدرت اثر فرآورده، مقدار به كار رفته و وضعیت پوست موضع بستگی دارد. حدود جذب كلوبتازول از یك درصد در نواحی دارای لایه شاخی ضخیم پوست (كف دست، كف پا، آرنج و زانو) تا ۳۶ درصد در نواحی دارای لایه شاخی نازك (صورت، پلك‌ها و اعضای تناسلی) است. در نواحی آسیب ‌دیده پوست، التهاب یا پانسمان بسته جذب دارو افزایش می‌یابد. استروئیدهای موضعی، بخصوص از طریق مخاط دهان، تا حدی جذب سیستمیك دارند.

پخش: بعد از مصرف موضعی، كلوبتازول در سرتاسر موضع پخش می‌شود. مقدار دارویی كه جذب دستگاه گردش خون شود ، به سرعت از خون برداشته شده به داخل عضلات، كبد، پوست، روده‌ها و كلیه‌ها پخش می‌شود.

متابولیسم: بعد از مصرف موضعی، كلوبتازول عمدتاً در پوست متابولیزه می‌شود. مقدار كمی از داروی جذب شده به داخل گردش خون سیستمیك ، در كبد به تركیبات غیرفعال متابولیزه می‌شود.
دفع: متابولیت‌های غیرفعال عمدتاً به صورت گلوكورونیدها ، سولفات‌ها و همچنین به صورت محصولات غیركونژوگه، از طریق كلیه‌ها دفع می‌شوند. مقدار كمی از متابولیت‌ها از طریق مدفوع دفع می‌شود.

عوارض جانبی پماد کلوبتازول
عوارض جانبی پماد کلوبتازول عبارتند از :

از عوارض جانبی پماد کلوبتازول کاهش پتاسیم خون، افزایش وزن بدن، پوکی استخوان، افزایش گلوکز خون، توقف رشد در کودکان است.آتروفی عضله هم از دیگر عوارض پماد کلوبتازول می باشد. درمان شکم درد با داروهای گیاهی جدید چگونه است ؟

از دیگر عوارض پماد کلوبتازول میتوان به تهوع، تنگی نفس، خستگی، درد مفصل، درد عضله، تب، سر گیجه، از حال رفتن، بی اشتهایی، کاهش گلوکز خون اشاره کرد.خارش، سوزش، خشکی، تحریک، پرمویی، فولیکولیت، درماتیت اطراف دهان، عفونت ثانوی، بثورات شبه آکنه، آتروفی، درماتیت تماسی آلرژیک، ایجاد خطوط ارغوانی مایل به قرمز هم از عارضه های دیگر این پماد است .

از سایر عوارض پماد کلوبتازول میتوان به بی خوابی، احساس خوشی، سر درد، تغییرات روانی، بی قراری، عصبانیت، رفتار سایکوتیک ،افزایش فشار خون، نارسایی احتقانی قلب ، برفک دهان، گلوکوم، آب مروارید ، افزایش اشتها، تحریک، زخم گوارشی ، افزایش استعداد ابتلا به عفونت و سرکوب سیستم ایمنی اشاره کرد.اگر این عارضه ها را دیدی مصرف پماد را قطع کنید و با پزشک مشورت کنید.

موارد منع مصرف و احتیاط

موارد منع مصرف: در بیماران بیش حساس به کورتیکواستروئیدها.
موارد احتیاط: اختلال گردش خون (احتمال زخم شدن پوست را افزایش می دهد). ‏

هشدارها

در صورتی که تحریکات پوستی و التهاب ناحیه استعمال پماد بهبود نیافت و بدتر شد، استفاده این دارو باید قطع شود.مصرف این پماد در کودکان به دلیل جذب سیستمیک آن ممکن است باعث ضعیف شدن هیپوتالاموس، غده فوق کلیوی و هیپوفیز گردد.
در صورت استفاده این پماد و دیدن علائم عفونت در آن نقطه، با مشورت پزشک معالج باید یک آنتی بیوتیک نیز مصرف شود.مصرف طولانی مدت داروی کلوبتازول موضعی و استفاده آن روی سطح وسیعی از بدن و پانسمان ناحیه استعمال، جذب سیستمیک این دارو را افزایش می دهد.

شرایط نگهداری پماد کلوبتازول

این پماد باید در دمای پایین تر از سی درجه سانتی گراد نگهداری شود و از یخ زدگی این پماد جلوگیری گردد و دور از دسترس اطفال نگهداری شود.در این مقاله اطلاعات دارویی پماد کلوبتازول را مطالعه نمودید و با کاربرها و عوارض جانبی این پماد آشنا شدید. برای اطلاع از داروهای دیگر به بخش اطلاعات دارویی مراجعه نمایید.

منبع:عوارض کلوبتازول چیست؟

عوارض کلوبتازول چیست؟

باکس دانلود
باکس تبلیغات

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز